május 14, 2021

Vaktor Orsolya: Kristályfény misszió

DXN kávé

Ma egy olyan könyvet ajánlok, ami számomra az egyik legmeghatározóbb spirituális regénynek bizonyult. Alapvetően mondhatjuk rá, hogy romantikus regény, de ez annál sokkal többről szól.

Két lélekről szól, akik a legtöbb életüket közösen élik és mindig megtalálják egymást. Az egymásra találás sokszor kihívásokkal teli. Ez a regény a reinkarnáció lényegének gyönyörű, írásos kifejeződése.

Amikor az ember kicsit elgondolkodik az élet dolgain és félreteszi a mindennapi társadalmi teendőket, rájön, hogy az élet többről szól, mint a napi robotolás. Minden életünknek megvan a maga spirituális feladata, amit minden életünkben meg kell találnunk. Ezt a spirituális vonulatot követi a regény és így próbálja megértetni az olvasóval a reinkarnáció mélyebb mivoltát.

Tervezem, hogy másodjára is elolvasom a könyvet. Őszintén mondom, rám nagyon nagy hatással volt. Ajánlom minden spirituális útkeresőnek és azoknak is, akik már megtalálták az útjukat.

DXN kávé

Strifler Anita

Kávéimádó blogger, fotós, networker és anya vagyok. 2012 óta írok blogokat. Abban szeretnék segíteni, hogy olyan témákban adjak használható információt, melyek másokat is érdekelnek, nem csak engem. Bővebben: Rólam | Tanulmányaim

View all posts by Strifler Anita →