Vaktor Orsolya: Kristályfény misszió

DXN kávé

Ma egy olyan könyvet ajánlok, ami számomra az egyik legmeghatározóbb spirituális regénynek bizonyult. Alapvetően mondhatjuk rá, hogy romantikus regény, de ez annál sokkal többről szól.

Két lélekről szól, akik a legtöbb életüket közösen élik és mindig megtalálják egymást. Az egymásra találás sokszor kihívásokkal teli. Ez a regény a reinkarnáció lényegének gyönyörű, írásos kifejeződése.

Amikor az ember kicsit elgondolkodik az élet dolgain és félreteszi a mindennapi társadalmi teendőket, rájön, hogy az élet többről szól, mint a napi robotolás. Minden életünknek megvan a maga spirituális feladata, amit minden életünkben meg kell találnunk. Ezt a spirituális vonulatot követi a regény és így próbálja megértetni az olvasóval a reinkarnáció mélyebb mivoltát.

Tervezem, hogy másodjára is elolvasom a könyvet. Őszintén mondom, rám nagyon nagy hatással volt. Ajánlom minden spirituális útkeresőnek és azoknak is, akik már megtalálták az útjukat.

DXN kávé

Strifler Anita

2012 óta írok blogokat. A jelenlegi blogomon kívül Kávé, valamint MLM blogot vezetek. Célom, hogy olyan témákban tudjak használható információval szolgálni, melyek másokat is érdeklenek, nem csak engem. Bővebben: Rólam | Tanulmányaim

View all posts by Strifler Anita →