Bob Doyle: Ellenállás nélkül szenvedéllyel

Az első könyv, melyet itt a blogomban megemlítek, az Bob Doyle: Ellenállás nélkül szenvedéllyel című könyve. Már kicsit régebben olvastam ezt. A kép viszont közvetlenül azután készült, miután kiolvastam.

Eleinte a Facebook oldalamon osztottam meg az aktuálisan elolvasott könyveket.

A rendszeres és következetes olvasást körülbelül 3-4 éve kezdtem el. Előtte is olvastam könyveket, de akkor még leginkább a tankönyvek domináltak. Azt gondolom, hogy a munka világában sem szabad megfeledkeznünk a folyamatos tanulásról, különben könnyen befásulunk és kiégünk.

De térjünk is vissza a mostani könyvre. Az Édesvíz kiadónál jelent meg A Titok tanítóinak könyvtára sorozatban. Az olvasás maratont ezzel a sorozattal kezdtem.

Az Ellenállás nélkül szenvedéllyel című könyv nincs 200 oldal. Könnyen olvasható és könnyen érthető. Rám inspiráló hatással volt/van. Bár nem minden módszert alkalmazok a leírtakból, mindenképp hasznosnak gondolom, hogy tudjunk róla és mélyebben tanulmányozzuk/alkalmazzuk a vonzás törvényét.

Akik a Titok című filmben szerepeltek, sokan adtak ki könyvet is. Mindegyikük kicsit másként közelíti meg a vonzás törvényét. Minél több oldalról ismerjük meg ezt a törvényt, annál inkább megértjük. Még én sem értem teljesen. De ez a könyv az egyik mankó, mellyel közelebb kerülhetünk a törvény lényegéhez. Ajánlom mindazoknak, akiknek a Titok című film is tetszett.

Ellenállás nélkül szenvedéllyel: tartalomjegyzék

1  fejezet: Mi is a vonzás törvénye, és mi az ellenállás?
2. fejezet: Mik a terveid?
3. fejezet: Tetszik vagy sem, választanod kell!
4. fejezet: Az elengedés módszerei
5. fejezet: Vizualizáció
6. fejezet: Válaszok a felvetődő kérdésekre

Similar Posts