Költözés

Költözés – A tavalyi évem első felének meghatározó momentuma volt ez. Kerestem a helyem és ez idő alatt sok tapasztalatot szereztem, amit a jövőben is fogok tudni kamatoztatni. Háromszor költöztem, mire megtaláltam azt az albérletet, amiben jól érzem magam.

Emlékszem, mennyire bizonytalan volt minden, azt sem tudtam, mit fog hozni a jövő. Folyton mozgásban voltam, egy pillanatra sem álltam meg. Olyan volt, mintha valami túlélési ösztön tört volna elő bennem. Így utólag visszaemlékezve egész hasznos félév volt számomra. Önmagamról sokat tanultam. Laktam egyedül, és laktam lakótársakkal is. Úgy is mondhatjuk, hogy pár hónap alatt kipipáltam néhány eddig megtapasztalatlan dolgot az életemben.

Az ingatlanárak emelkedésével egyre több ember gondolkodik ingatlanbefektetésben. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem. Igaz, ez számomra még egy kicsit arrébb van. Viszont abszolút hasznos volt, hogy ennyiszer költöztem, hiszen megismertem néhány bérbeadód és az ő szemléletüket. Többekkel elbeszélgettem és megismertem az ingatlan bérbeadással kapcsolatos álláspontjukat, tapasztalataikat, stratégiájukat és természetesen néhány buktatót is a történeteiken keresztül. Amikor már nekem is lesz bérbe adandó ingatlanom, jól fognak jönni ezek az infómorzsák. Addig pedig még biztosan sokat fogok tanulni az ingatlanbefektetésekről, mielőtt valóban belevágok.

Similar Posts