Skip to content

Rólam

Strifler Anita profilkép2014 óta írok rendszeresen blogokat. Először csak egy „barna kávés oldal”-nak nevezett weblapom volt (fekete.ganodermakave.hu), amit az a cég adott, ahol 2012 óta MLM hálózatot építek. Ezen a weblapon nem csak blogolási lehetőség van, hanem a ganodermás kávét és az üzletet bemutató információk is olvashatók rajta.

Ismerd meg DXN történetem ide kattintva!

Keresőoptimalizált blogolás céljából 2014 decemberében indítottam egy kávés blogot (legjobbkave.hu), mely az egész kávé témát felöleli. A blogolás folyamatában egyre jobban beleástam magam a kávéval kapcsolatos dolgokba, 2015 őszén pedig barista tanfolyamot is végeztem. Noha baristáskodni valószínűleg soha nem fogok alkalmazottként, a téma mégis érdekelt és fontosnak tartottam, hogy elvégezzem és hitelesebb legyek a blogolvasóim számára.

Nálam a blogolás olyan, mint másnál a tetoválás. Egyszer elkezdi az ember és utána mindig újabbat és újabbat akar. 2015 tavaszán létrehoztam MLM témájú blogomat is, a legjobbmlm.hu-t.

Ezen kívül számos, ingyenes domain és tárhely alatt futó blogom van, melyeket a keresőoptimalizálás kiaknázhatatlansága miatt kevésbé szerkesztek.