Kik vagyunk

Az oldal tulajdonosa Strifler Anita.
Minden kérdés és észrevétel kapcsán az alábbi címre lehet írni: [email protected]

Az oldal célja

Az oldal célja, hogy információkat osszon meg az olvasóval. Nem végez értékesítési tevékenységet, nem gyűjt email címeket és egyéb személyes adatokat.

Melyek adatokat gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

Weboldalunkon Google Analytics statisztikát használunk. A Google Analyticsre és egyéb Google termékekre vonatkozó adatvédelmi irányelvek: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

A Facebook hirdetési szolgáltatásainak igénybevételekor a Facebook adatkezelési szabályzata az irányadó: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Hirdetések

Az oldalon hirdetések jelenhetnek meg. Amennyiben ezek affiliate / partner programok, előfordulhat, hogy sütit használnak a felhasználó követésére.

Ilyen például a Google Adsense. A Google Adsense-re vonatkozó irányelvek itt olvashatók: https://policies.google.com/privacy?hl=hu&gl=hu

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Erre a kérdésre a „Melyek adatokat gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket” című bekezdésben  felsorolt külső weboldalak adatkezelési szabályzata az irányadó.