DXN2012-ben csatlakoztam a DXN üzlethez. Azóta folyamatosan építem törzsvásárlói hálózatom.

A DXN egy piacvezető ganodermás MLM cég. Fő profilja a ganoderma és a ganodermás kávé. Azért tetszett meg nekem ez az üzleti koncepció, mert minden adott ahhoz, hogy itthonról tudjam építeni az üzletem.

A struktúra úgy van kialakítva, hogy bárki online csatlakozhat és egy olyan weboldalt ad a cég, melynek feltöltött webáruháza van. Ha valaki terméket rendel és csatlakozik az üzlethez, a termékek kiszállításáról egy profi háttércsapat gondoskodik. A regisztráció után pedig egy online admin felület áll a rendelkezésünkre, amely segítségével menedzselhetjük üzletünket.

Mivel online csatlakoztam, a felső- és alsóvonalamat az első időkben nem ismertem személyesen. Majd egyre többször eljártam rendezvényekre, ahol szépen lassan személyesen is megismertem azokat az embereket, akikkel együtt dolgozok.

Amikor a DXN üzletre gondolok, nem jut eszembe a kötelező, nagyon öltönyös és magamutogató MLM-imidzs, ami jó néhány MLM üzletre jellemző. Itt nagyon emberközeli a légkör és nincs megfelelési kényszer, csakis saját magadnak.

Azért kezdtem bele az MLM üzlet építésébe, mert azt szeretném, hogy mire gyerekeim lesznek, legyen időm részt venni az életükben és ne csak az első 2-3 évben, míg GYES/GYED-en vagyok. Azt hiszem, ez a legtöbb szülő álma.

Ha úgy gondolod, hogy szívesen dolgoznál velem együtt ebben az üzletben a saját álmaidért, itt tudsz csatlakozni.