október 23, 2021

DXN Poria S por

Fedezd fel az egészséges élet titkát a DXN Poria S-sel! A DXN Poria S a Poria cocos gombából készül. Poria cocos 100% -os micéliumából állítják elő. Kínában széleskörűen használt gyógynövény. A kínai hagyományos gyógyászatban az egészség megőrzésére és a test megerősítésére használják.

Nem tartalmaz mesterséges összetevőket, adalékanyagokat, tartósítószereket, színezőanyagokat, ízesítőszereket vagy peszticideket.

Kiszerelés: 30 g
Törzsvásárlói ár: 6 655 Ft

Felhasználási útmutató

Adj 1 adagolókanálnyi (3,5 g) Poria cocos port 100 ml meleg vízhez, majd jól keverd össze. Az elkészítést követően, az étkezés megkezdése előtt azonnal fogyaszd el.

Ajánlott napi fogyasztás: 3,5 g / nap

Összetevők és hatóanyagtartalom

Poria cocos micélium (100%)

Hatóanyagtartalom napi adagra vetítve:
Egy adag: 3,5 g Poria cocos, amelyből poliszachaidok: 2,41 g

MIÉRT VÁLASZD A DXN TERMÉKEIT?

A DXN-t – a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott – Datuk Dr. Lim Siow Jin alapította. Datuk Dr. Lim az üzleti tevékenységet a gombák emberi egészségre gyakorolt előnyeinek ismeretében indította el. Mély érdeklődése és a végtelen erőfeszítése késztette arra, hogy a Ganoderma vagy a Lingzhi teljes potenciálját kihasználja, melyek az egészség tekintetében a gyógynövények királyaként váltak ismertté. Ennek köszönhetően 1993-ban Datuk Dr. Lim megalapította a DXN-t.

A DXN fő üzleti tevékenysége magába foglalja a termesztést, gyártást és a forgalmazást. A Malajziában alapított, és világszerte működő vállalkozás jól ismert a Ganoderma üzletágáról. Termékei közé tartoznak az étrend-kiegészítők, az élelmiszerek és italok, a személyes higiéniai termékek, a bőrápolási és a kozmetikai termékek, háztartási termékek és a vízkezelő rendszerek.

A DXN termékek 100% természetes nyersanyagok, minősége elsőbbséget élvez a termelés minden egyes szakaszában. Nemzetközi szabványok ISO 14001, ISO 9001 és TGA elismerések.

DXN ÜZLETI LEHETŐSÉG (OPCIONÁLIS)

Miért a DXN a jó választás?

 • A DXN a világ legnagyobb Ganoderma vállalata.
 • Kedvező áron, minőségi termékeket.
 • Az első közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég, amely bevezette a “One World One Market” koncepciót mellyel egyetlen Tagsággal a világ bármely országában vállalkozhatsz, és megkapod a nemzetközi bónuszod.
 • Saját ültetvények és gyártó kapacitás. A DXN kezében van a termékek marketing támogatása, valamint a termékek értékesítése is.
 • A DXN tisztességes, kölcsönösen előnyös marketing tervet kínál; az alsóvonalaid fejlődése esetén, a te bónuszod is növekszik.
 • Elismerések világszerte.
 • Egy cég, amely segít az egészség megőrzésében, a pénzügyi függetlenség megteremtésében és a személyes célok elérésében; ezáltal javítva az életminőséget.

A DXN tagság előnyei

 • Hozzáférés az időszakos bónuszokhoz, a profitmegosztáshoz és különböző ösztönzőkhöz.
 • A One World One Market filozófiája lehetővé teszi, hogy egyetlen Tagsággal a világ bármely pontjáról jövedelemre tehess szert.
 • Több mint 10 millió regisztrált Taggal és 70 DXN fiókkal, valamint több mint 180 országban van lehetőség arra, hogy az üzleti tevékenységed nemzetközi piacokra vidd, mellyel a világ bármely pontjáról korlátlan számú Tagot regisztrálhatsz.
 • DXN termékek a Fogyasztói árhoz képest jóval olcsóbb Tagsági áron.
 • Utazási lehetőségek a világ körül.
 • Hozzáférés az ingyenes képzési modulokhoz, előadásokhoz, és 24 órás támogatásokhoz.

Mennyit lehet ezzel az üzlettel keresni?

Ideális választási lehetőség, ha fizetéskiegészítésre van szükséged, vagy a bónusz levásárlási lehetőséggel akár ingyenesen szeretnél hozzájutni a termékekhez. De ha komolyabban gondolod az üzletet és mindent beleadsz, valódi passzív jövedelmed lehet belőle.

Hogyan csináld?

Építs törzsvásárlói hálózatot. Minél nagyobb törzsvásárlói hálózatot építesz, akik fogyasztják a termékeket, annál nagyobb jövedelemre tehetsz szert. Minél gyorsabban csinálod ezt, annál hamarabb éred el.

FONTOS! >>> Ez nem piramisjáték, ahol az a cél, hogy minél több embert beledumálj az üzletbe! Ez egy fogyasztói hálózat, ahol az emberek a regisztrációért cserébe törzsvásárlói áron juthatnak hozzá a kiváló minőségű és tisztaságú, egészségre jótékony hatást gyakorló termékekhez. Extraként pedig pénzt kereshetnek vele, ha úgy döntenek.

BELEVÁGOK!

Strifler Anita

Kávéimádó blogger, stockfotós, DXN tag és anya vagyok. Ha szeretnél te is DXN tag lenni és élvezni ennek előnyeit, keress engem: [email protected] | Rólam | Tanulmányaim

View all posts by Strifler Anita →