Új témakör

DXN kávé

Azt hiszem, megérett az idő arra, hogy a blogomban egy új fejezetet, témakört nyissak. Ez pedig a terhességgel, szüléssel, babázással kapcsolatos. Nem akarok részletekbe menően leírni, hogy mit kell tudnia terhességről, szülésről, babázásról. Ezekről bőségesen van hasznos információ a neten. Ellenben szívesen megosztom saját tapasztalataimat ennek kapcsán.

Jelenleg egy majdnem 3 hónapos lurkóm van itthon és bár azt gondoltam, én majd simán fogok tudni bármit csinálni mellette, azt kell mondanom, hogy ez egyáltalán nem így van. Minden nap versenyt futok az idővel. Mire van egy kis szusszanásnyi időm, már este van.

Tulajdonképpen nem a teendők végeláthatatlan listája miatt nem jutok egyről a kettőre. Voltak olyan napjaim, amikor 3 részletben tudtam kivasalni a kisruhákat. Ilyen ez, amikor szinte egész nap a babával foglalkozol és észre sem veszed. Csak a nem elvégzett feladatokból jössz rá, hogy már megint elment a napod a semmire. Persze a gyereknevelést és babázást nem mondhatjuk semminek, de azért mégis ki lehetett volna hozni többet is a napból.

Még ezt a blogposztot is 2 részletben írom (Most jöttem vissza egy pelenkázásból). És gyanítom, oda kell majd még mennem a kiságyhoz legalább egyszer. Azt, hogy lehetne-e ezt jobban is csinálni, kétség kívül így van. Biztosan vannak, akik sokkal jobban logisztikázzák az idejüket. De abban is biztos vagyok, hogy olyanok is vannak, akik hozzám hasonlóan úsznak a napjukkal. Sokszor még inni is elfelejtek, pedig erre aztán igazán oda kellene figyelnem szoptató anyukaként. Bár olvastam olyat a neten, hogy nem lesz attól több tejed, mert többet iszol. Azt gondolom erről, hogy inni kell, eleget. De nem kell szerintem naponta 4-5 litert meginni ahhoz, hogy elég tejed legyen. Bár, ha ennyi esik jól ,akkor ennyit igyál. Én sajnos a 2 literrel is hadilábon állok és minden nap kitűzöm célul a 3 litert. Ezt még gyakorolnom kell.

Még nem tudom, milyen sűrűn fogok tudni írni erről a témáról. Talán mostanra állt be valamiféle napirend az életünkben. Aztán ki tudja. Honlapra lehet, hogy borul az egész. 🙂

DXN kávé

Strifler Anita

2012 óta írok blogokat. A jelenlegi blogomon kívül Kávé, valamint MLM blogot vezetek. Célom, hogy olyan témákban tudjak használható információval szolgálni, melyek másokat is érdeklenek, nem csak engem. Bővebben: Rólam | Tanulmányaim

View all posts by Strifler Anita →