Skip to content

Rólam

Strifler Anita profilkép2014 óta írok rendszeresen blogokat. Először csak egy „barna kávés oldal”-nak nevezett weblapom volt (fekete.ganodermakave.hu), amit az a cég adott, ahol 2012 óta MLM hálózatot építek. Ezen a weblapon nem csak blogolási lehetőség van, hanem a ganodermás kávét és az üzletet bemutató információk is olvashatók rajta.

Keresőoptimalizált blogolás céljából 2014 decemberében indítottam egy kávés blogot (legjobbkave.hu), mely az egész kávé témát felöleli. A blogolás folyamatában egyre jobban beleástam magam a kávéval kapcsolatos dolgokba, 2015 őszén pedig barista tanfolyamot is végeztem. Noha baristáskodni valószínűleg soha nem fogok alkalmazottként, a téma mégis érdekelt és fontosnak tartottam, hogy elvégezzem és hitelesebb legyek a blogolvasóim számára.

Nálam a blogolás olyan, mint másnál a tetoválás. Egyszer elkezdi az ember és utána mindig újabbat és újabbat akar. 2015 tavaszán létrehoztam MLM témájú blogomat is, a legjobbmlm.hu-t.

Ezen kívül számos, ingyenes domain és tárhely alatt futó blogom van, melyeket a keresőoptimalizálás kiaknázhatatlansága miatt kevésbé szerkesztek.